Roger Mathisen

Roger Mathisen
Of arcticexpress
On the The Mongol Rally 2010

, Mongolia

går dagen gikk med til å komme seg på rett kjör igjen.. kjørte 4 timer feil (150km) resten av dagen gikk med til å finne tilbake til hovedveien. I dag er vi på asfalt! 400km på asfalt, så i løpet av dagen e vi faktisk i ulan bataar! Takket være team Barna Khan :) utrolig... passert 9 tidssoner på veien! Har startet å redigere bilder og film, så vi skal ta en kveld med god mat, film og bilder når vi kommer hjem til Mo i Rana..

Roger Mathisen
Of arcticexpress
On the The Mongol Rally 2010

Bayanhongor, Mongolia

ei god natt på hotell, fantastisk! Ikke dusja eller hatt av kleian på 8 daga. Ullundertøy må vær på her, tytje kaldt, snø og minus grader på toppa vi kryss. Tytje vind i ørken med sand som sett seg overalt. E virkelig ett eventyr.. mongolia kommer jeg til å besøke flere ganger! Nå har vi siste innspurt til mål.. 630km, og skal være mulig å klare på 20timer ca. Skal bi godt å starte på hjemreisen igjen. 12300km sålangt, rundt 20grader og sol. Fortsatt 7stk i bilen. Å pakke bilen er som å spille tetris :)

Roger Mathisen
Of arcticexpress
On the The Mongol Rally 2010

Govi-Altai, Mongolia

Av de 5 bilene fra gruppa i går er det bare 2 igjen nå. Vi sitter 5 stk i en ambulanse og tauer en knott Fiat siste stykket gjennom Gobi ørkenen. Nærmeste dropoff er 110km unna. Står virkelig respekt av de som faktisk kommer seg hele veien til UB uten off-road. Aldri sett lignende rå natur før. Byer som ligger på 3500 moh, snør i fjellene, så ned på stepper med kameler, og tordenvær som jeg aldri har sett før.. Flott villmark!